Субота
27.04.2024
22:22
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Кульбабки - наш клас
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Домашні завдання [0]
Рекомендаціїї щодо виконання робіт; інструкції, пояснення складних завдань.
Важливі новини [43]
Термінові об'яви, повідомлення для батьків
Додаткові завдання [151]
Цікаві завдання для закріплення пройденого матеріалу.
Наша квітка [20]
Будь-який матеріал пов'язаний з кульбабкою: казки, вірші, пісні, малюнки, тощо.

Наша підтримка
продвижение сайта бесплатно укладка ламината

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 14 » Збірка розумних іграшок. 2 клас
22:49
Збірка розумних іграшок. 2 клас

 

До збірки увійшли гарні ігри, які допомагають перейти терни шкільних років, в ігровій формі засвоїти матеріал, який вивчають у 2 класі. А саме:

1. "Грамотійка допомагає звірятам" — цікава захоплююча гра з граматики складена відповідно до програми з української мови для 2-го класу. Завдання охоплюють такі теми: "Велика буква", "Слово", "Пропис слів з подовженими приголосними, апострофом, буквосполученням йо, іо, дж, дз" "Слова з буквами я, ю, є, ї, ь", "Правопис слів з прийменниками", "Дзвінкі і глухі приголосні". Гра допоможе другокласникам закріпити вивчений на уроках матеріал, збагатить активний словниковий запас, сприятиме формуванню інтересу до вивчення української мови.

2. "Пан Коцький. Англійська абетка" — весела і пізнавальна гра, яка сподобається юному поліглоту набагато більше, ніж нудні підручники.
Відомий персонаж української народної казки Пан Коцький заблукав у лісі, тому треба допомогти йому потрапити до своєї хатинки. На дітей чекає 8 рівнів, на кожному з яких вони вивчатимуть букви англійської абетки, познайомляться з новими англійськими словами, навчаться правильно їх вимовляти.
Яскраві малюнки, цікаві сюжети, захоплюючі ігри не залишать дітей байдужими і дозволять їм вивчати англійську абетку із задоволенням.

3. "Петрик. Канікули в бабусі" — захоплююча гра для дітей віком від 7 до 9 років.
Петрик приїжджає на канікули до бабусі, де його чекає багато цікаво пригод. Допомагаючи Петрику виконати завдання бабусі, Ваша дитина легко і невимушено навчиться додавати, віднімати, множити, ділити, засвоїть табличку множення, а також розвине логічне мислення.

4. "Африка. Пригоди сміливої мавпочки" — призначена для дітей молодшого шкільного віку. В далекій Африці під пекучим сонцем живе маленька мавпочка. Вона любить подорожувати і вирішила побувати у джунглях, саванах, пустелях та інших цікавих куточках Африки. На мавпочку чекають веселі пригоди і цікаві враження, а також багато корисної і пізнавальної інформації про Африку.

Скачати торрент.

Скачати з сервера.

Джерело: http://www.ex.ua/view/1389130
Категорія: Додаткові завдання | Переглядів: 1173 | Додав: ruslanus
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Цікаві сайти
http://leontyev.at.ua
Презентації для дітей

...